FIKA


Fika is een culinair Kempisch concept van MVH waarbij je even de rush in het leven vergeet. Ga er kort tussenuit met je geliefde, je gezin of met je vrienden en geniet van een korteketen picknick in een open veld op fietsafstand van je thuis. De samenstelling van jouw picknick is seizoensgebonden. De locatie vind je door de kaart die we je toesturen. Wanneer je arriveert staat alles klaar. Opruimen hoeft niet, dat doen wij nadien voor jou.

Prijzen v.a. 29 euro per persoon (incl. biertjes uit de Kempen)

ERVAAR DE FIKA BELEVING

Geef ons alle nodige gegevens door en wij gaan aan de slag. Na reservatie krijg je van ons een bevestigingsmail. In deze belangrijke mail vind je een uitnodiging met een datum, tijdstip en locatie van de picknick op fietsafstand van jouw thuis (max. 30 minuten fietsen). De namen van alle lokale handelaars presenteren we op een menukaart, zo weet je van waar de producten komen. En dan... Genieten maar!

Enkele trage regels:

  • Een FIKA moment kan je momenteel enkel in de kempen beleven. Ben je niet woonachtig in de kempen? Dan moet je nog even wachten.
  • De picknick staat op het aangegeven tijdstip klaar op locatie, zorg dus dat je zeker op tijd bent.
  • Wij houden rekening met allergieën, maar kunnen niet de hele menu aanpassen. Gelieve ons op voorhand in te lichten.
  • Wanneer je een fotoshoot erbij boekt, duurt dit geen twee uur lang. We willen jullie nadien nog laten genieten van wat quality time.
  • Bij slecht weer & in tijden van COVID-19 leveren we de picknick aan huis. Zo kan je binnen of in je tuin toch nog genieten van een FIKA ervaring.
  • Gelieve minstens vijf dagen op voorhand te reserveren.
  • Zonder bevestigingsmail is jouw FIKA ervaring niet gegarandeerd. Gelieve rekening te houden met wachttijden.